Bike


Omslaget till senaste utgåvan av tidningen Bike.

Du vill väl synas i Sveriges hetaste mc-tidning?

Bike har sedan 1979 varit den ledande motorcykeltidningen i norden med ett tydligt fokus på testverksamheten.
I tidningsvärlden går det inte att stå still så därför kommer vi under 2018 jobba ännu hårdare på att hitta nya infallsvinklar när det gäller nyheter, tester, dueller, reportage och inte minst hänga med i de nya trenderna. Allt för att ge dig som annonsör och våra läsare en upplevelse som inte går att hitta på internet.
Till 2018 fortsätter vi med specialtidningen Bike Retro som blev en succé förra året. En ulti­mat guide för många nya motorcyklister som fastnat för den nya trenden. Tillsammans med våra norska och finska redaktioner är målet att alltid leverera hårda, utvärderande och objektiva motorcykeltester som ger konsumenten rätt vägledning.
Bike finns på de flesta sociala medier och har åtskilliga tusen följare som aktivt deltar i diskussionerna. Bike.se fortsätter att växa och har fått ny design för att möta det ökande behovet av att surfa på mobiltelefoner.
Om du vill nå köpstarka kunder är Bike rätt tidning att satsa på. Kontakta vår annonssäljare för att skräddarsy det paket som passar just din verksamhet.Christer Miinin, chefredaktör